Truth is beyond likes and dislikes

Ky blog është për të gjithë ata që kanë nevojë për një hyrje ndriçuese në rrugën e ndryshimit personal.

LIBRAT

Rinon Hoxha ka publikuar disa libra në Amazon. Disa prej tyre janë: "Let me tell my story", "With Your Step Towards Your Liberty ", "Sharp Words for the Soft Hearts" etj. Këto libra mund t'i gjeni brenda këtij blogu.

POSTIMET NË BLOG

Ky blog është për të gjithë njerëzit që janë mendjehapur dhe të gatshëm të ndryshojnë veten e tyre së pari. Është për ata që kanë nevojë për një hyrje ndriçuese në rrugën e ndryshimit personal.

CAKTO SEANCË

Këtu mund të caktoni seanca të ndryshme me Rinon Hoxhën. Poashtu mund ta kontaktoni përmes rrjeteve sociale (si Facebook dhe Instagram) duke iu referuar tipit të seancës.

“You are the cause of Your Story.”

~ Rinon Hoxha

Inverness McKenzie

Inverness McKenzie

Business Owner

"We have no regrets! After using your product my business skyrocketed! I made back the purchase price in just 48 hours! I couldn't have asked for more than this."

Hanson Deck

Hanson Deck

Independent Artist

"Your company is truly upstanding and is behind its product 100 percent. Hestia is worth much more than I paid. I like Hestia more each day because it makes easier."

Natalya Undergrowth

Natalya Undergrowth

Freelancer

"Thank you for making it painless, pleasant and most of all hassle free! I am so pleased with this product. Dude, your stuff is great! I will refer everyone I know."

Blog

Cool-tura

Kultura osht çdo send për të cilin nuk mundesh me fôl, po mundesh me bô. Prandaj, osht e kotë me fôl për kulturë. Iluzionistët e “shpërndamjes” kulturore i gjeni gjithkù, sidomos nëpër qytet ku zakonisht Read more…

Fokusi edhe Zgjidhja

Kur dalin njérzit n’piknik, i marrin gjànat me veti. Po zakonisht harrôjn me mârr bërllogin me veti kur t’kthehen.  Kshtu n’vend se secili me mârr bërllogun e vet e me lôn natyrën pastër, ata flliqin Read more…

Kah?

Çkado që t’a merr fokusin, t’a merr energjinë.  Njérzit zakonisht iu japin fuqi të madhe të tjerëve, t’u pritë që “ata” me ia u zgjidh çashtjet për të cilat jòn t’u vûjt.  E “ata” menxi Read more…

Na shkruani

Zgjidhja Personale - Rinon Hoxha

Lokacioni

Apollonia, afër Bau Market Fushë Kosovë Republika e Kosovës

Telefoni

044 20 80 27

Na ndjekni

Facebook @ZgjidhjaPersonale
Instagram @RinonHoxha

Kontakti

en_USEnglish